Profilering på nett

Det blir viktigere og viktigere for aktører i næringslivet å ha en historie å fortelle som kundene kan ta del i. Det er mange måter å formidle ens historie på og vi i de link AS bistår gjerne i å legge en strategi for dette. Videre bistår vi gjerne med utforming av nettsider, integrasjon av sosiale medier og ikke minst produksjon av gode bilder for å vise frem bedriften og arbeidet deres på en måte som skaper engasjement og interesse.

Når det gjelder utforming av nettsider baserer vi oss på CMS (Content Management System) som tilpasses og optimaliseres for kundens behov. Dette kan blant annet innebære:

  • Tilpasset innhold inkludert språkvask
  • Innholdsproduksjon optimalisert med tanke på bedriftens kjernemål
  • Oppsett og integrasjon av sosiale medier
  • Strategi for videre bruk og oppdatering av siden

Vår egen side er laget av oss og i tiden fremover vil vi legge til mye interessant innhold under nyheter samt kontinuerlig arbeide med innholdet på siden for å sørge for at det hele tiden reflekterer kjerneområdene vi fokuserer på.

Det er også verdt å legge merke til at siden vår er laget på en måte som automatisk tilpasser alt innhold til størrelsen på skjermen man bruker. Dette sikrer at man får tilgang til alt som er på siden uten å påvirkes av flash, java eller andre tillegg som ikke fungerer på de fleste mobile enheter.

Ønsker man en mer dynamisk side som har større fokus på bilder er selvsagt dette mulig og vi vil også legge ut et galleri som viser ulike eksempler på sider vi har laget i samarbeid med kunder.